De Investering en de Ontwikkelingsco. van Shenzhennewlight, Ltd.

 

Om great Technologie Company in de Wereld te zijn

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Openlucht LEIDENE bal voor verkoop
Van goede kwaliteit Openlucht LEIDENE bal voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd. Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd. Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd. Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd. Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd. Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd. Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd.
Onze famliy Receptie kantoorruimte eer en certificaat een deel van pakhuis machine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : newlight/OEM
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 20,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Investeringsontwikkeling van Shenzhennewlight, Ltd werd opgericht in 2012. Na jaren van het harde werk en ontwikkeling, heeft ons bedrijf een volledig systeem bij productie, onderzoek en ontwikkeling, verkoop en de dienst opgezet. In 2015, is ons bedrijf geschat als high-tech onderneming in Shenzhen, en gegroeid in een high-tech bedrijf dat, R&D, verkoop en de dienst voor LEIDENE foto-elektrische producten vervaardigt. Onze producten omvatten LEIDENE zonneverlichting, LEIDEN licht meubilair, LEIDENE slimme verlichting, hoofdzakelijk LEIDENE het onderwijstoestellen en andere producten.

Ons bedrijf heeft drie bedrijven in Shenzhen, Shanwei, en Dongguan gevestigd. Elk bedrijf heeft een arbeidsverdeling en samenwerking om onze respectieve voordelen in spel te brengen. R&D, de verkoop en de dienst van Shenzhen, de productie en de verwerking van Dongguan en Shanwei bereikte maakten ons de optimale toewijzing van middelen, en hebben klanten van betaalbare producten en de beste diensten voorzien.

Momenteel, over de hele wereld brengen de producten van ons bedrijf in 68 landen en gebieden op de markt. Onze producten zijn op brede schaal erkend en geaccumuleerd rijke ervaring in buitenlandse handel. Al lading in ons bedrijf heeft Ce, Rohs, UL, FCC, c-Tik, PSE en andere certificatie van landen. Newlight heeft dozens van verkoopteam die onze klanten, vijf professionele ingenieurs kunnen onderhouden verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkelingsproducten, twee QC teams om kwaliteit het testen van producten en honderden mensen als vervaardigingsteam te verzekeren om productie te verzekeren. De sterke onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, honderden producten en de professionele diensten zullen tot grote waarde voor klanten blijven leiden.

In de volgende vijf jaar, zullen wij het systeem van het bedrijf verbeteren, hoogste en uitstekende producten ontwikkelen, een meer gestandaardiseerde productielijn blijven vestigen en het niveau van klantenservice verbeteren, dan bevorderend maak ons bedrijf a te zijn integreert R&D, productie, en duurzame de ontwikkelings High-tech Bedrijven van de verkoopdiensten.

Contactgegevens
Shenzhen Newlight Investment And Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Anton

Tel.: 86-0755-29184800

Fax: 86-0755-29184600

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)